hytera logo 250x70

Hytera PD705 / PD705-G

 

pd705 
 

Met zijn compacte behuizing, de beschermingsklasse IP67, de uitstekende spraakkwaliteit en de ondersteuning van digitale- en analoge radio, verleent de PD705 / PD705G uw radiocommunicatie een frisse wind. De portofoons PD705 en PD705G (variant met) zijn volgens de DMR-standaard ontworpen.

 

Highlights:

  • Beter gebruik van het frequentiespectrum
  • Ergonomisch design
  • Betrouwbaarheid
  • Krachtige accu
  • Uitmuntende spraakkwaliteit
  • Upgradeable software
  • Van elkaar gescheiden bedieningsknoppen
  • Veelzijdige diensten

Beschrijving

Productbeschrijving

Beter gebruik van het frequentiespectrum
Dankzij de TDMA-procedure maakt de PD705 / PD705G de bezetting mogelijk van de beschikbare bandbreedte met het dubbele aantal kanalen. Dit biedt een duidelijke remedie voor de toenemende frequentie-krapte.

Ergonomisch design
De portofoons PD705 en PD705G (variant met GPS) van Hytera bieden u en hoog bedieningscomfort en betrouwbaarheid, die u in kritische situaties niet kunt missen. Het doordachte industriële en intelligente antennedesign waarborgt een comfortabele bediening en opmerkelijke GPS-eigenschappen.

Betrouwbaarheid
De PD705 / PD705G voldoet aan alle vereisten van de open ETSI-standaard DMR alsmede de MIL810 - C / D / E / F / G en de beschermingsklasse IP67. De toestelfamilie biedt zo zelfs onder zware gebruiksomstandigheden uitstekende prestatiekenmerken.

Krachtige accu
Vergeleken met de analoge techniek en de FDMA-procedure kan met TDMA de gebruiksduur van de accu afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden ca. 40% verbeterd worden.

Uitmuntende spraakkwaliteit
Met de gecombineerde toepassing van de smalband -codecs en digitale technologieën voor foutcorrectie, waarborgt de PD705 / PD705G ook in luidruchtige omgevingen of aan randgebieden van de radio-ondersteuning een uitmuntende spraakkwaliteit.

Upgradeable software
Upgradeable software maakt nieuwe prestatiekenmerken mogelijk. Door verandering van de firmware-software kunnen andere digitale en analoge bedrijfsmodi geactiveerd worden, zonder dat een nieuwe portofoon gekocht hoeft te worden.

Van elkaar gescheiden bedieningsknoppen
De beide bedieningsknoppen van de portofoon zijn door de antenne van elkaar gescheiden. Zelfs de bediening met handschoenen aan wordt zo vergemakkelijkt.

Veelzijdige diensten
Naast conventionele communicatie­­diensten biedt de PD705/PD705G bijvoorbeeld functies zoals scannen, noodoproepen, mandown-alarm (optioneel) en extra beveiligingsfuncties.