hytera logo 250x70

Hytera PD785 / PD785-G

 

pd785 
 

De portofoons PD785 en PD785G (Variant met GPS) zijn volgens de DMR-standaard ontworpen en kenmerken zich door hun ergonomische design, hun uitgebreide digitale functies en hun hoge kwaliteit. Ze maken communicatie voor u tot een belevenis en maken het u mogelijk snel te reageren op nieuwe situaties.

 

Highlights:

  • Beter gebruik van het frequentiespectrum
  • Ergonomisch design
  • Betrouwbaarheid
  • Krachtige accu
  • Uitmuntende spraakkwaliteit
  • Upgradeable software
  • Van elkaar gescheiden bedieningsknoppen
  • Veelzijdige diensten

Beschrijving

Productbeschrijving

Beter gebruik van het frequentiespectrum
Dankzij de TDMA-procedure maakt de PD785 /  PD785G de bezetting mogelijk van de beschikbare bandbreedte met het dubbele aantal kanalen. Dit biedt een duidelijke remedie voor de toenemende frequentie-krapte.

Ergonomisch design
De portofoons PD785 en PD785G (variant met GPS) van Hytera bieden u en hoog bedieningscomfort en betrouwbaarheid, die u in kritische situaties niet kunt missen. Het wereldwijd gepatenteerde industriële en intelligente antennedesign waarborgt een comfortabele bediening en opmerkelijke GPS-eigenschappen.

Veelzijdige diensten
Naast de conventionele communicatiediensten biedt de PD785 / PD785G uitgebreide datadiensten en functies, zoals bijv. tekstberichten, scannen, noodoproepen, positie-alarm- (man-down-alarm, optioneel) en een functie voor mensen die alleen werken.

Betrouwbaarheid
De PD785 / PD785G voldoet aan alle eisen van de open ETSI-standaard DMR
en de MIL810 - C / D / E / F / G en de beschermingsgraad IP67. De toestelfamilie biedt zo zelfs onder zware gebruiksomstandigheden uitstekende prestatiekenmerken.

Gebruikersvriendelijkheid
Door de grote knoppen is de portofoon handig en eenvoudig te bedienen. Het grote TFT - kleurendisplay is goed leesbaar, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden. Meer dan 20 programmeerbare toetsen maken een snelle toegang mogelijk tot de verschillende diensten en functies.

Krachtige accu
Vergeleken met de analoge techniek en de FDMA-procedure, kan met TDMA de gebruiksduur van de accu met ca. 40 % worden verhoogd.

Uitmuntende spraakkwaliteit
Met de gecombineerde toepassing van de smalband -codecs en digitale technologieën voor foutcorrectie, waarborgt de PD785 / PD785G ook in luidruchtige omgevingen of aan randgebieden van de radio-ondersteuning een uitmuntende spraakkwaliteit.

Upgradeable software
Upgradeable software maakt nieuwe prestatiekenmerken mogelijk. Door verandering van de firmware-software kunnen andere digitale en analoge bedrijfsmodi geactiveerd worden, zonder dat een nieuwe portofoon gekocht hoeft te worden.